Hyvinvointi alkaa jaloista

Erikoishoidot

Vaarus Jalkahoitola tarjoaa sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoidot PODOFIX kynnenoikaisu- tai jousioikaisu-menetelmällä.

Podofix-menetelmä on kivuton ja tehokas hoito sisäänpäinkasvaneen kynnen oikomiseen ja kynnenreunan nostamiseen, sekä ohjaamaan kynnen kasvua oikeaan suuntaan. Oikaisuhoito voidaan toteuttaa kynteen, jossa ei ole kynsisientä tai kynsi ei ole paksu ja kynsipatja on terve. Toimenpide on helppo ja tehokas ja kivuton toteuttaa.

Muoviliuska liimataan kynnen päälle ja kiristetään jousta sen sisällä, jolloin vaikutus alkaa heti. Hoito uusitaan 5 viikon välein (aktiivivaihe) 3kertaa ja sen jälkeen n. 2 kuukauden välein (passiivivaihe). Hoitoa suositellaan jatkettavaksi säännöllisesti n. 6 kuukautta.

Jousioikaisu menetelmää käytetään, kun kynnessä on enemmän oikaistavaa tai kynsi on paksu ja halutaan kynnen kasvusuunnan muutosta. Oikaisu poistaa kynnestä heti paineen tuntua. Jousi voi olla kynnessä n. kuukauden, jolloin tarkistetaan jousen kireys ja vaikutus. Hoitoa jatketaan niin kauan kuin haluttu hoitotulos saavutetaan.

Jousi muotoillaan teräslangasta kynnen muotoon ja langan päihin muotoillaan koukut. Jousi asetetaan kynteen siten, että koukut tulevat kynnen reunan alle. Jousi kiinnitetään kynteen geelin ja valokovettajan avulla.

sisäänkasvanut kynsi jyväskylä

Meiltä saat myös jalkahoidon yhteydessä yksilölliset silikoniorteesit.

Silikoniortoosi valmistetaan jalkahoidon yhteydessä ja sen saa heti mukaan. Ortoosi annetaan kovettua vuorokauden ajan, jonka jälkeen se on käyttövalmis. Ortoosia käytetään aluksi parina päivänä muutaman tunnin kerrallaan ja seurataan, ettei tule hiertymiä. Kun jalka tottunut ortoosiin voidaan ottaa se päivittäiseen käyttöön. Ortoosi puhdistetaan nestesaippualla.

Silikoniorteesi valmistetaan yksilöllisesti, joka on varpaita keventävä, korjaava ja suojaava tuki ja sillä ohjataan varpaita oikeaan suuntaan. Ortoosi on pitkäikäinen ja sen voi pestä. Silikoniortoosilla voidaan korjata varpaiden virheasentoja esim. vasaraparpaita sekä suojata varpaita erilaisilta paineilta ja hankauksilta.

MAKSU: Pankki- tai luottokortti ja käteinen
PERUUTUS: Muista peruuttaa aika 24h enemmin. Peruuttamattomasta ajasta ja samana päivänä peruutetusta ajasta veloitetaan palvelun hinta.