Hyvinvointi alkaa jaloista

Jalkahoidot

Vaarus Jalkahoitola tarjoaa terveydellistä jalkahoitoa kaiken ikäiseille asiakkaille. Meille käy myös veteraanien jalkahoidon seteli sekä lääkinnällisen kuntoutuksen jalkahoidon palveluseteli (diabeetikot ja reumaa sairastavat).

Jalkahoidon tavoitteena on ennaltaehkäistä jalkaongelmia ja saada hoidettua ongelmat, jotka vaivaavat jo jalkoja. Hoitamalla säännöllisesti jalkoja ylläpidetään jalkaterveyttä ja ehkäistään jalkavaivoja. Hyvä jalkaterveys kulkee käsikädessä yleisterveyden kanssa. Jalkojen päivittäinen omahoito on lähtökohta jalkaterveyden ylläpitämiselle. Yksilöllisesti valitut sukat ja kengät ovat perusta jalkojen hyvinvoinnille. Terveet jalat, joissa ei ole kipua tuovat kokonaisvaltaisesti hyvää oloa ja hyvinvointia.

jalkahoidot jyväskylä

Jalat on hyvä käydä tarkistuttamassa ammattilaisella 1-2 kertaa vuodessa ja tarvittaessa useammin. Hoitolassa jalkahoito suunnitellaan yksilöllisesti ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Jalkahoidon alussa asiakas haastatellaan ja saadut tiedot kirjataan hoitosuunnitelmaan. Terveydenhuollon ammattilaisena osaan huomioida erilaiset sairaudet jalkahoidossa esim. diabetes, reuma, tuki-, ja liikuntaelinsairaudet, jotka vaikuttavat jalkaterveyteen sairauden erivaiheissa. Nämä huomioidaan jalkahoidon toteuttamisessa. Tarvittaessa asiakas ohjataan terveydenhuollon piiriin esim. jalkaterapeutille tai lääkäriin.

Jalkahoito on onnistunut silloin, kun asiakas saa apua vaivoihin ja lähteen rentoutuneena ja hyvällä mielellä hoitolasta! Terveydelliseen jalkahoitoon kuuluu jalkojentutkiminen, jalkahoito (jalkakylpy, kynsien lyhennys-, ja ohennus tarvittaessa, känsien ja kovettumien poisto, rasvaushieronta ja asiakkaille annetaan omahoito-ohjeet.

Jalkojen päivittäinen omahoito - jalkahoidot

  • Pese jalat haalealla vedellä ja käytä hapanta pesunestettä, jos jalat hikoilevat
  • Jalkojen huolellinen kuivaaminen etenkin varpaanvälit. Hautuneisiin varvasväleihin lampaanvillaa
  • Jalkaterien ja säärien rasvaaminen perusvoiteella
  • Kynsien lyhennys tarvittaessa. Lyhennä kynnet oikeanmittaiseksi. Kynsi on sopivan mittainen, kun kynnen reuna tuntuu varpaan päästä painaessa. Lyhennä kynnet varpaanpään muotoisesti, kulmia ei pyöristetä
  • Sukkien vaihtaminen päivittäin ja huomioi oikea koko. Sukka ei saa kiristää tai painaa varpaita kasaan
  • Sopivien sukkien ja kenkien valinta

Lämpimästi tervetuloa virkistäytymään ja hoidattamaan jalat Vaarus Jalkahoitolaan!

MAKSU: Pankki- tai luottokortti ja käteinen
PERUUTUS: Muista peruuttaa aika 24h enemmin. Peruuttamattomasta ajasta ja samana päivänä peruutetusta ajasta veloitetaan palvelun hinta.