Hyvinvointi alkaa jaloista

Vaarus jalkahoitola

Olen Heidi Mikkola ja Vaarus Jalkahoitolan yrittäjä . Yrityksen on perustanut  2005 Anne Mäkinen. Annen siirtyessä uusiin tuuliin 2015 yritystä jatkoi Marika Uutela toukokuuhun 2018 saakka. Olen valmistunut lähihoitajaksi (sairaanhoito- ja huolenpito) 1998. Olen suorittanut lähihoitajille tarkoitettuja päivityskoulutuksia ja käynyt yrittäjyyden kurssin.

Jalkojenhoidon koulutuksen olen suorittanut Jyväskylän ammattiopistolla 2016 ja sen jälkeen käynyt silikoniorteesi- ja kynnenoikaisu koulutuksen.

heidi mikkola vaarus jalkahoitola jyväskylä

Yrittäjä Heidi Mikkola, Vaarus Jalkahoitola.

Olen työskennellyt suurimman osan työhistoriastani ikäihmisten parissa. Tutuksi ovat tulleet sairaalan vuodeosastot kuin ikäihmisten kotihoito.

Vaarus Jalkahoitola tarjoaa ammattitaitoista ja yksilöllisesti suunniteltua terveydellistä jalkahoitoa. Tärkeää on kiireetön ja asiakaslähtöinen palvelu asiakkaan tarpeet huomioiden.

Työni tavoitteena on saada asiakkaalle hyvinvoivat ja terveet jalat. ”hyvinvonti lähtee jaloista” On tärkeätä, että asiakas lähtee jalkahoidosta rentoutuneena ja hyvällä mielellä.

vaarus jalkahoitola sisätilat

Yritykseni tekee Jyväskylän alueella koti- ja laitoskäyntejä. Meille käyvät veteraanin jalkahoidon palveluseteli ja jalkahoidon palveluseteli (diabeetikot tai reumaa sairastavat).

Yritys on myös Jyväskylän kaupungin tukipalvelujen tuottaja. Tukipalvelua voi saada, kun asiakkaalla on iän, sairauden tai vamman tuoma toimintakyvyn alentuma.

Tervetuloa jalkahoitoon!

Vaarus Jalkahoitola sijaitsee Palokassa aivan markettien vieressä,  Osoite on Haukkamäentie 2 (Palokan veteraanitalo). TILOIHIN ESTEETÖN KULKU!

Jalkahoitolani lähellä on  bussi pysäkki. Hoitolani pihassa on ilmainen parkkipaikka ja lisää tilaa löytyy läheiseltä hiekkakentältä.

Bussi nro 22 keskusta-tikkakoski-keskusta kulkee n. 30 minuutin välein hoitolani edestä.

Palokan markettien vierestä, johon matkaa jalkahoitolastani n. 600 metriä kulkee enemmän busseja keskustaan, joko suoraan tai laajavuoren kautta.