Hyvinvointi alkaa jaloista

Kotipalvelu

Vaarus Jalkahoitola tarjoaa yksilöllisesti suunniteltuja palveluja asiakkaille. Yritys on hyväksytty Jyväskylän kaupungin tukipalveluntuottajaksi. Itse maksettavilla palveluilla tarkoitetaan erilaisia arkea tukevia ja kotona asumista edistäviä palveluita, jotka asiakas maksaa itse. Palvelualueena on Palokka.

Asiakkaat, joiden toimintakyky on alentunut esimerkiksi, sairauden, iän tai vamman vuoksi, voivat ostaa sosiaalihuoltopalveluita arvonlisäverottomasti.

Kotipalveluun sisältyvinä tukipalveluina annetaan ateria-, vaatehuolto- ja siivouspalveluja sekä sosiaalista kanssakäymistä edistäviä palveluja. Arvolisäverottomuuden ehtona on, että asiakkaalle on tehty palvelusuunnitelma ja -sopimus.

kotipalvelu jyväskylä

Kotitalousvähennyksen palvelusta voi saada, mikäli kyseessä on tavanomainen hoiva- ja hoitopalvelu sekä kotitaloustyö. Edellytyksenä on myös, että työstä suurin osa tehdään kotona. Jos henkilöä avustetaan kodin ulkopuolella, esimerkiksi kaupassakäynnissä, on sen oltava vain vähäinen osa palvelua.

Jyväskylän kaupunki valvoo tukipalveluiden tuottajarekisterissä olevien yritysten toimintaa.

Tukipalveluista voi saada myös kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys on 40% laskutetusta työstä. Vähennyksen enimmäismäärä on 2250€ vuodessa. (2020). Omavastuu on 100€ henkilöä kohden.

Kotipalvelu - palvelut

Kodinhoidolliset työt

  • Siivous
  • Pyykkihuolto
  • Ruoanlaitto

Henkilökohtainen avustaminen

  • Saattoapu (esim. lääkäriin tai virastoihin)
  • Asiointiapu (kaupassa tai apteekissa avustaminen/käynti)
  • Sosiaalinen kanssakäyminen (ulkoilutus ja avustaminen siellä)

Kun läheisesi tai itse tarvitset apua arjen askareisiin, niin ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä palvelun tarve! Palvelu alueena Palokka.

Maksuton kartoituskäynti, jolloin laaditaan palvelusopimus! (kilometrikorvaus peritään 10 kilometrin ylittävältä matkalta 0,45€/km)

MAKSU: Pankki- tai luottokortti ja käteinen
PERUUTUS: Muista peruuttaa aika 24h enemmin. Peruuttamattomasta ajasta ja samana päivänä peruutetusta ajasta veloitetaan palvelun hinta.
Palvelun päättäminen kuluitta tehtävä 7 vuorokautta ennen palvelupäivää.